Mind a(z) 9 találat megjelenítve

  • Völgy kenyér (kovászos, fehér) 500 g

    Egy klasszikus kovászos kenyér. Kívül ropogós, belül pihe puha.

     

    Mi az a vadkovászoskenyér?

    A vadkovász (vagy természeteskovász) csak kiválóminőségűlisztből,és tiszta vízből áll. Ha ez a kettő megvan, akkor a legevőben lévő erjesztőbaktériumok segítségével 5-7 nap alatt elkészítjük a vadkovászunkat. Így a kenyereink élesztőmentesen, csak lisztből, vízből, és egy csipet sóból állnak. A dagasztást követően formázzuk, pihentetjük őket, majd 20-24 órára 5 fokos hűtőbe kerülnek, így egy lassú kelesztési folyamat végére érik el a tökéletes minőségüket.

    Mitől más, mint az élesztős vagy ipari kovászos kenyér?

    A természetes kovásszal évezredek óta dolgozik az emberiség. Régen pénteken délután elkezdődött a kovász (morzsoltka) előkészítése, és szombatig tartott a kemencében a sütés családi programként, majd egy hétig ezt a kenyeret ették a nagyszüleink. Itt az ideje,hogy visszatérjünk a hagyományos kenyérhez, hogy újra egészségesen étkezzünk.

    Kiknek ajánljuk?
    ‣Akik minőségi kenyeret szeretnének

    ‣Akiknek fontos az egészségük

    ‣Akik vigyázni akarnak az alakjukra

    Pékárunkban partnerünk:
    Vál-Völgye Pékség

    750 Ft Kosárba teszem
  • Völgy kenyér (kovászos fehér) 1 kg

    Egy klasszikus kovászos fehér kenyér. Ropogós külső, pihepuha belső.

    Mi az a vadkovászoskenyér?

    A vadkovász (vagy természeteskovász) csak kiválóminőségűlisztből,és tiszta vízből áll. Ha ez a kettő megvan, akkor a legevőben lévő erjesztőbaktériumok segítségével 5-7 nap alatt elkészítjük a vadkovászunkat. Így a kenyereink élesztőmentesen, csak lisztből, vízből, és egy csipet sóból állnak. A dagasztást követően formázzuk, pihentetjük őket, majd 20-24 órára 5 fokos hűtőbe kerülnek, így egy lassú kelesztési folyamat végére érik el a tökéletes minőségüket.

    Mitől más, mint az élesztős vagy ipari kovászos kenyér?

    A természetes kovásszal évezredek óta dolgozik az emberiség. Régen pénteken délután elkezdődött a kovász (morzsoltka) előkészítése, és szombatig tartott a kemencében a sütés családi programként, majd egy hétig ezt a kenyeret ették a nagyszüleink. Itt az ideje,hogy visszatérjünk a hagyományos kenyérhez, hogy újra egészségesen étkezzünk.

    Kiknek ajánljuk?
    ‣Akik minőségi kenyeret szeretnének

    ‣Akiknek fontos az egészségük

    ‣Akik vigyázni akarnak az alakjukra

    Pékárunkban partnerünk:
    Vál-Völgye Pékség

    1.190 Ft Tovább
  • Gyökérvekni (kovászos, fehér) 500 g

    Egy klasszikus kovászos kenyér csavart külsővel. Kívül ropogós, belül pihe puha.

     

    Mi az a vadkovászoskenyér?

    A vadkovász (vagy természeteskovász) csak kiválóminőségűlisztből,és tiszta vízből áll. Ha ez a kettő megvan, akkor a legevőben lévő erjesztőbaktériumok segítségével 5-7 nap alatt elkészítjük a vadkovászunkat. Így a kenyereink élesztőmentesen, csak lisztből, vízből, és egy csipet sóból állnak. A dagasztást követően formázzuk, pihentetjük őket, majd 20-24 órára 5 fokos hűtőbe kerülnek, így egy lassú kelesztési folyamat végére érik el a tökéletes minőségüket.

    Mitől más, mint az élesztős vagy ipari kovászos kenyér?

    A természetes kovásszal évezredek óta dolgozik az emberiség. Régen pénteken délután elkezdődött a kovász (morzsoltka) előkészítése, és szombatig tartott a kemencében a sütés családi programként, majd egy hétig ezt a kenyeret ették a nagyszüleink. Itt az ideje,hogy visszatérjünk a hagyományos kenyérhez, hogy újra egészségesen étkezzünk.

    Kiknek ajánljuk?
    ‣Akik minőségi kenyeret szeretnének

    ‣Akiknek fontos az egészségük

    ‣Akik vigyázni akarnak az alakjukra

    Pékárunkban partnerünk:
    Vál-Völgye Pékség

    750 Ft Kosárba teszem
  • Tönkölybúzás sokmagvas kenyér 500 g

    Ez a formakenyér azon túl, hogy nagyon egészséges, az egyik legfinomabb termékünk.

     

    Mi az a vadkovászoskenyér?

    A vadkovász (vagy természeteskovász) csak kiválóminőségűlisztből,és tiszta vízből áll. Ha ez a kettő megvan, akkor a legevőben lévő erjesztőbaktériumok segítségével 5-7 nap alatt elkészítjük a vadkovászunkat. Így a kenyereink élesztőmentesen, csak lisztből, vízből, és egy csipet sóból állnak. A dagasztást követően formázzuk, pihentetjük őket, majd 20-24 órára 5 fokos hűtőbe kerülnek, így egy lassú kelesztési folyamat végére érik el a tökéletes minőségüket.

    Mitől más, mint az élesztős vagy ipari kovászos kenyér?

    A természetes kovásszal évezredek óta dolgozik az emberiség. Régen pénteken délután elkezdődött a kovász (morzsoltka) előkészítése, és szombatig tartott a kemencében a sütés családi programként, majd egy hétig ezt a kenyeret ették a nagyszüleink. Itt az ideje,hogy visszatérjünk a hagyományos kenyérhez, hogy újra egészségesen étkezzünk.

    Kiknek ajánljuk?
    ‣Akik minőségi kenyeret szeretnének

    ‣Akiknek fontos az egészségük

    ‣Akik vigyázni akarnak az alakjukra

    Pékárunkban partnerünk:
    Vál-Völgye Pékség

    1.190 Ft Kosárba teszem