Kik vagyunk mi? Kik a "Morzsáék"?

Hallottatok már a Morzsa Food Truckról, vagy a Morzsa Bisztróról? Igen, nem véletlen a névazonosság, hiszen ezek is mi vagyunk.

2015-ben vásároltunk egy Food Truckot, amivel évekig jártuk a fesztiválokat, magán rendezvényeket és készítettünk finomabbnál finomabb ételeket. Akkor még Szegeden éltünk, ahol szintén több közterületen letáboroztunk és sokszor napi menük biztosítottunk a törzsvendégeinknek. 

Pár évvel később Balatonfüredre költözött a családunk, ahol megnyitottuk első fix helyen lévő bisztrónkat. Egy igazi álomhely volt, nagyon szerettük a miliőt, a törzsvendégeket, az ételeket, amiket nekik főzhettünk. Egy nap viszont ráébredtünk, hogy “túlnőttük magunkat”. Már nem azt jelenti a füredi “Morzsa” nekünk, amiért létrehoztuk. Éppen ezért döntöttünk úgy még a világjárvány előtt, hogy a két egységünkből már csak egyet hagyunk meg, a kisebbet, hogy újra visszatérjünk a minőségi vendéglátáshoz, és Andris visszatérhessen újra ahhoz amit a legjobban szeret, a hivatásához, a főzéshez.

Ahogy teltek az évek egyre többen lettünk és Saci is már 3 gyerek mellől lavírozik a rendezvényügynökség és a Morzsa között. Miután az ő speciális, nagylétszámú rendezvényeinek megszervezése lehetetlenné vált az ő fejéből pattant ki, hogy nyissunk egy pékséget Balatonudvariban, de úgy, hogy mindenképpen házhozszállítás is legyen, hiszen mi is igénybevennénk ilyen szolgáltatást, amennyiben lenne.

Nagyon nagy kutató munkával találtuk meg fantasztikus “pék partnereinket” Kingát és Krisztiánt, akik a Vál-völgye pékségének tulajdonosai. Számunkra fontos volt, hogy olyan pékség termékeit áruljuk, akik pontosan úgy gondolkodnak a vendéglátásról, a minőségről, az emberekről és a világról, mint mi. A nálunk kapható péksütemények többsége tölük jön.

Ha szeretnél írni nekünk, itt megteheted: